Aanvragen en instellen van Google for Non-profits


Bij BasicMedia zijn we toegewijd aan het ondersteunen van non-profitorganisaties en stichtingen in het realiseren van hun missie. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om stichtingten aan te melden voor Google for Nonprofits, een initiatief van Google dat gratis toegang biedt tot tools en bronnen om non-profitorganisaties te helpen hun impact te vergroten, u betaald geen abonnementskosten maar enkel de instelkosten die wij als BasicMedia maken.

Met Google for Nonprofits kunnen non-profitorganisaties profiteren van verschillende Google-producten en -diensten, zoals Google Ad Grants, Google Workspace, YouTube Nonprofit Program en meer. Deze tools stellen organisaties in staat om hun online aanwezigheid te versterken, effectief te communiceren met hun doelgroep en hun boodschap te verspreiden op een kostenefficiënte manier.

We helpen non-profitorganisaties bij het gebruik en de integratie van deze tools in hun digitale strategieën. Of het nu gaat om het opzetten van een effectieve online advertentiecampagne met Google Ad Grants, het gebruik van Google Workspace voor samenwerking en communicatie, of het optimaliseren van YouTube-video's voor meer zichtbaarheid, ons team staat klaar om te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Door de integratie van Google for Nonprofits kunnen non-profitorganisaties profiteren van krachtige tools en technologieën die hen helpen hun impact te vergroten en hun missie te vervullen. Bij BasicMedia streven we ernaar om non-profitorganisaties te ondersteunen bij het benutten van deze waardevolle bronnen, zodat ze hun doelen kunnen bereiken en een blijvende impact kunnen hebben in hun gemeenschappen en daarbuiten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het implementeren van Google for Nonprofits in uw organisatie.


Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten