Aanvragen en instellen van Microsoft voor Non-profits


Bij BasicMedia begrijpen we de waarde van technologie voor non-profitorganisaties en stichtingen, daarom bieden we stichtingen ook de mogelijkheid om hen aan te melden voor het non profit programma van Microsoft. Dit programma biedt non-profitorganisaties gratis of sterk gereduceerde toegang tot Microsoft 365, inclusief premiumproducten zoals Microsoft Teams, SharePoint en meer.

Met het Microsoft Nonprofit-programma kunnen non-profitorganisaties profiteren van geavanceerde tools voor samenwerking, communicatie en productiviteit. Of het nu gaat om het organiseren van virtuele vergaderingen, het delen van documenten en informatie binnen teams, of het beheren van projecten en workflows, Microsoft 365 biedt alles wat een non-profitorganisatie nodig heeft om efficiënt te werken en haar missie te vervullen.

We helpen non-profitorganisaties bij het aanvragen en implementeren van deze waardevolle technologische oplossingen. Ons team staat klaar om te assisteren bij het opzetten van Microsoft 365-accounts, het configureren van software en het bieden van training en ondersteuning aan medewerkers.

Door de integratie van het Microsoft Nonprofit-programma kunnen non-profitorganisaties profiteren van geavanceerde technologische oplossingen die hen helpen hun werk efficiënter te doen en hun impact te vergroten. Bij BasicMedia zijn we er trots op om non-profitorganisaties te ondersteunen bij het benutten van deze waardevolle bronnen, zodat ze hun doelen kunnen bereiken en een positieve verandering kunnen teweegbrengen in de wereld. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het implementeren van het Microsoft Nonprofit-programma in uw organisatie.


Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten