Start uw online webshop met BasicMedia

Bij BasicMedia bieden we niet alleen oplossingen voor websites, maar ook voor het opzetten van een professionele webshop die voldoet aan al uw e-commercebehoeften. We werken hierbij samen met PrestaShop, een betrouwbaar en veelgebruikt platform voor het bouwen van stabiele en goed functionerende webshops.

Met onze webshopdiensten kunt u uw producten online verkopen en betalingen accepteren via iDeal, een van de meest gebruikte betaalmethoden in Nederland. We staan echter open voor andere betalingsmogelijkheden en kunnen deze bespreken op basis van uw specifieke vereisten. Door samen te werken met Mollie, een toonaangevende betalingsdienstaanbieder, zorgen we ervoor dat alle betalingen veilig en efficiënt worden verwerkt.

Bij BasicMedia streven we ernaar om uw webshop een unieke uitstraling te geven die past bij uw merkidentiteit. We ontwerpen de webshop volledig op maat en passen deze aan naar uw eigen huisstijl, zodat uw merk consistent wordt gepresenteerd aan uw klanten. Of het nu gaat om het toevoegen van uw logo, het kiezen van kleuren en lettertypen, of het ontwerpen van een gebruikersvriendelijke navigatie, we zorgen ervoor dat uw webshop een professionele uitstraling heeft die vertrouwen wekt bij uw klanten.

Naast het ontwerpen van de webshop, bieden we ook ondersteuning bij het inhoudelijke gedeelte. We helpen bij het schrijven van productomschrijvingen, het plaatsen van producten en het optimaliseren van de pagina's voor zoekmachines, zodat uw webshop goed vindbaar is voor potentiële klanten.

Met BasicMedia kunt u met vertrouwen een webshop laten maken die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook effectief is in het genereren van verkoop. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw e-commerce doelen.


Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten