Basic Admin, ons eigen CMS


Wat is een CMS?

Een Content Management Systeem (CMS) is een platform dat gebruikers in staat stelt om eenvoudig en efficiënt de inhoud van hun website te beheren, zonder dat daarvoor diepgaande technische kennis vereist is. Bij BasicMedia hebben we ons eigen CMS ontwikkeld dat simpel, overzichtelijk en makkelijk te beheren is.

Wat maakt ons CMS zo bijzonder? 

Ons CMS onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interface. Zodra het design van de website staat, kan de klant met ons CMS geen essentiële elementen 'kapotmaken'. Dit betekent dat de website er altijd op elk apparaat goed uitziet, zonder dat de klant zich zorgen hoeft te maken over technische aspecten.

In ons CMS kan de klant gemakkelijk zelf informatie toevoegen en bewerken. Dit omvat het plaatsen van berichten, bewerken van pagina's en menu's, toevoegen van video's en foto's, en uploaden van bestanden. Mocht de klant hulp nodig hebben bij het beheren van de inhoud, dan staan we altijd klaar om te assisteren.

Het verschil tussen Basic Media en WordPress of Joomla

Waarom is ons CMS beter dan WordPress of Joomla? Ons CMS is specifiek ontworpen met de behoeften van onze klanten in gedachten. Het is gestroomlijnd, zonder overtollige functies die voor verwarring kunnen zorgen. Bovendien zijn we in staat om maatwerkoplossingen te bieden en directe ondersteuning te leveren, waardoor onze klanten een gepersonaliseerde ervaring krijgen die aansluit bij hun specifieke vereisten.

Met ons CMS kunnen onze klanten met vertrouwen hun website beheren, wetende dat ze beschikken over een krachtig en gebruiksvriendelijk platform dat hen in staat stelt om hun online aanwezigheid effectief te beheren en te laten groeien.


Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten