Websites die voldoen aan de ANBI Richtlijnen

Bij BasicMedia begrijpen we het belang van transparantie en naleving van de regelgeving voor non-profitorganisaties, stichtingen en kerken die als Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI's) opereren. Daarom zijn we trots om ANBI-vriendelijke websites aan te bieden die volledig voldoen aan de ANBI Richtlijnen.

Onze toegewijde team staat klaar om non-profitorganisaties, stichtingen en kerken te helpen de juiste gegevens op hun website te plaatsen, zodat ze voldoen aan de wettelijke vereisten en transparantie bieden aan hun donateurs en belanghebbenden. We begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn om te weten welke informatie moet worden opgenomen en hoe deze moet worden gepresenteerd. Daarom bieden we deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat alles correct wordt afgehandeld.

Of het nu gaat om het vermelden van de missie en doelstellingen van de organisatie, financiële rapportages, bestuursinformatie of andere relevante gegevens, ons team staat klaar om organisaties te helpen bij het creëren van een transparante en professionele online aanwezigheid die voldoet aan de ANBI-richtlijnen.

Met BasicMedia kunnen non-profitorganisaties, stichtingen en kerken met vertrouwen een website creëren die niet alleen hun boodschap effectief overbrengt, maar ook voldoet aan de wettelijke vereisten voor ANBI-status. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het opzetten van een ANBI-vriendelijke website die voldoet aan uw specifieke behoeften en doelen.

Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten