Basic Media, de ideale oplossing voor kerken en organisaties


  • Voordelige tarieven speciaal voor kerken en non-profitorganisaties.
  • Gebruiksvriendelijk CMS-systeem voor eenvoudig beheer van jullie website.
  • Mogelijkheid voor gratis e-mailopties en keuze voor premium diensten zoals Google Workspace of Office 365.

Welkom bij BasicMedia, jouw partner in digitale en creatieve oplossingen. Speciaal voor kerken en non-profit organisaties bieden wij een uniek pakket dat perfect aansluit bij jullie behoeften en budget.

Wat is Basic Media?

Vanuit een wens om kerken en christelijke organisaties op een betaalbare wijze te ondersteunen in hun website, vormgeving en media zijn wij in 2021 het bedrijf Basic Media gestart.

Een overzichtelijk CMS voor uw (kerk)website

Waarom kiezen voor BasicMedia? We bieden niet alleen een voordelig tarief, maar ook een gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat jullie in staat stelt om jullie website eenvoudig te beheren, zonder gedoe met complexe platforms zoals Wordpress of Joomla.

Emailadressen met uw eigen domeinnaam

Bij elk pakket is er de mogelijkheid voor gratis e-mailopties, maar we gaan verder door ook de keuze te bieden voor premium diensten zoals Google Workspace of Office 365, zodat jullie organisatie professioneel en efficiënt kan communiceren, tegen een betaalbare prijs.

En nog veel meer...

Maar daar houdt het niet op. BasicMedia is jullie one-stop-partner voor alles wat met branding en marketing te maken heeft. Van het ontwerpen van een unieke huisstijl en logo tot het produceren van hoogwaardig drukwerk, wij zijn er om jullie te helpen een blijvende indruk te maken en jullie boodschap effectief te verspreiden.

Klaar om jullie online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe BasicMedia jullie kan ondersteunen bij het realiseren van jullie doelen.


Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten