Websites en sociale media


Bij BasicMedia bieden we een allesomvattende service voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites voor zowel organisaties als bedrijven. We hebben ons eigen Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld, waarmee we op maat gemaakte websites kunnen creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Met ons CMS wordt het updaten van uw website net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail. We hebben het proces gestroomlijnd, zodat iedereen binnen uw organisatie in staat is om gemakkelijk en snel wijzigingen aan te brengen op de website, zonder dat daar diepgaande technische kennis voor nodig is. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe inhoud, het bijwerken of uplouden van afbeeldingen of documenten of het plaatsen van activiteiten en blogberichten, met ons CMS kunt u het allemaal zelf doen.

Daarnaast gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. We begrijpen het belang van een consistente online identiteit en kunnen u helpen bij het opzetten en beheren van uw sociale media-accounts. Of het nu gaat om het maken van boeiende berichten, het beheren van advertentiecampagnes of het analyseren van prestaties, ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het opbouwen van een sterke online aanwezigheid.

Met BasicMedia kunt u met vertrouwen uw online aanwezigheid opbouwen en laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw online doelstellingen.


Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten